KSJT:n seurasivut

Seuroille tarkoitettua informaatiota (alempana).

HUOM!

Käyttäjätunnukset ja salasananat eivät ole käytössä 1.6.2019 jälkeen.
Olemme siirtyneet käyttämään valtakunnallista tuomareiden hallintajärjestelmää. Tästä syystä osa seurasivujen palveluista on toistaiseksi poistettu kokonaan käytöstä. Palveluja palautetaan aikaisintaan syyskuussa jossain laajuudessa.
Ottelut, tuomarit ja toimitsijat ovat nähtävissä valtakunnallisessa osoitteessa taso.sjtl.fi. Sieltä valitaan kalenteri -> viikko tai pelipäivä ja riippuvalikoista joko kenttä, sarja tai kerho (ksjt) tai sitten vaikka kaikki yhdessä.
Tarvittaessa lisäohjeita voi kysyä osoitteesta ksjt(at)ksjt.net, jonne osoitetaan kaikki tuomareita koskevat kysymykset. Toimitsijakyselyt osoitteeseen marko.lehtonen(at)kelpa.net.
HARJOITUSOTTELUT: Harjoitusottelut varataan netissä osoitteessa taso.sjtl.fi ja sieltä TILAA HARJOITUSOTTELU, ellei SJL ole antanut poikkeavia ohjeita, esim SS-joukkueille. Erityisen huolellinen pitää olla sarjan merkitsemisessä, sarjaksi merkitään ylempään sarjaan ilmoittautuneen joukkueen sarja, ei siis kotijoukkueen sarja. Muutoksien tekeminen jälkikäteen teettää huomattavan paljon turhaa työtä, koska sarja vaikuttaa moneen eri tietokannan tauluun.
TURNAUSOTTELUT JA PELITÄLLIT: Tuomarit varataan turnausotteluihin ja useamman ottelun käsittäviin pelitälleihin erillisellä tilauslomakkeella. Lataa lomake omalle koneellesi täältä:
Lomake päivitetty 17.7.2021 vastaamaan kautta 2021-2022. Käytä aina uusinta lomaketta!
lomake xlsx muodossa (uudempi MS Excel muoto)


HUOM! POIKKEUKSIA

Interaktiivisissa palveluissa (tietokantayhteyttä vaativissa) on toistaiseksi poikkeamia. Kaikki palvelut eivät toimi

Seuroille aikaisemmin tarjotut interaktiiviset palvelut on toistaiseksi poistettu kokonaan käytöstä.