KSJT.net

Olemme kehittämässä verkkopalveluamme ja tavoitteenamme on saada palvelustamme mahdollisimman hyvin kaikkia käyttäjiä palveleva. Pyrimme tarjoamaan joustavan ja tehokkaan tavan niin jäsenillemme kuin sidosryhmillemme asioida tuomari- ja toimitsijatehtäviin sekä -tilauksiin liittyen.

Tavoitteet sivuston kehittämisessä

Pyrimme kehittämään sivujamme sellaiseen suuntaan, että ne palvelisivat kaikkia käyttäjiä mahdollisimman tehokkaasti. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat palvelujamme säännöllisesti käyttävät, eli toiminta-alueellamme toimivat seurat ja omat jäsenemme.

Jos sinulla on kehitysideoita sivujemme kehittämiseksi, voit tuoda oman panokseksi mukaan ottamalla yhteyttä kerhomme toimistoon ( tsto@ksjt.net).

Parempaa palvelua

Tänään useat yhteisöt siirtävät toimintojaan verkkoon kustannusten pienentämiseksi. Palvelujen tarjoaminen verkon kautta paitsi pienentää kustannuksia, myös mahdollistaa paremman palvelun tarjoamisen kaikille niitä tarvitseville. Edelleen, palvelumme ovat saatavilla myös perinteisten yhteysvälineiden kautta. Yhteystietomme löydät sivujen kohdasta 'Yhteystiedot'.